Hallo en welkom op mijn blog. Vandaag was ik in het tuincentrum in Tilburg en heb ik flink geshopt! Ik kan zo genieten van tuincentra omdat je er van alles hebt en de heerlije geur van planten en bloemen ruikt. Ook vind ik de standbeelden en acquaria prachtig. Het is zo rustgevend om naar de vissen te kijken. Zelf heb ik een vijver met veel vissen en 2 schildpadden. Ik was er 1 kwijt en toen heb ik een nieuwe gekocht. Bleek dat de ander in het zwembad van de buren zat haha. 

In Tilburg heb je een tuincentrum dat echt groot is met een boomkwekerij waar de bomen enz wordt gekweekt. goed advies vind ik echt belangrijk. Ik heb 0 verstand van Bomen en die vrouw die daar werkt die doet dit al 30 jaar, die is geboren met een boom in haar hand waarschijnlijk. Ze laat je ook flink lopen omdat het groot is en  je zoveel mogelijkheden hebt. wist je dat ze meer dan 100 soorten hebben in dat Tuincentrum Tilburg? Wel leuk om met je ouders erheen te gaan en daarna wat koffie te drinken met een stuk taart.

www.royalhedge.nl

Ook hebben ze een speeltuin voor kinderen waar je hun los kan laten en zelf even uitgebreid bekijken wat het beste bij je tuin past.