2 Mobiel Led scherm voor vastgoed

Wij gebruiken voor advertentie mogelijkheden vaak led schermen voor vastgoed van leddisplayexpert BV. Door gebruik van deze led schermen maken wij leegstaand vastgoed zichtbaarder. We plaatsen deze led schermen dan op een paal, een mobiel led scherm of vast of monteren het aan de gevel of zetten er 1 achter het raam. Daarnaast is zo’n led scherm ook goed voor advertentie inkomsten. Deze led schermen kunnen al vanaf 1 m2 geplaatst worden al zult u een beter bereik hebben als u voor 4 of 6 m2 gaat. Dan is van een afstand goed te zien dat het vastgoed bijvoorbeeld te huur is. Deze led schermen zijn speciaal voor buiten gemaakt. U kunt er foto's op zetten of andere reclame uitingen. Zelfs een video behoort tot de mogelijkheden. De led schermen worden dan ook wel videowalls genoemd.

Mocht u aan een doorgaande weg zitten dan wordt het overigens afgeraden om er bewegende beelden op te zetten. Rijkswaterstaat wil dit niet hebben en zal u er op attenderen dat dit niet mag.

Volgens de wettelijke regels mogen er alleen plaatjes op staan en deze moeten minimaal 6 seconden in beeld zijn voordat deze veranderen.

Waar u ook op moet letten is dat er soms ook een vergunning nodig is om een led scherm te plaatsen. Zeker als het voor een permanente toepassing is.

f:id:Paycheck85:20191009231728p:plain


Mobiel led scherm

U kunt er dan ook voor kiezen om een mobiel led scherm te plaatsen. Dit is vaak een led scherm dat staat op een aanhanger of soms op een betonnen voet.  Vooral de aanhanger is een makkelijke oplossing omdat deze bij de leverancier is op te halen en weer is terug te brengen. Hierdoor dalen de kosten voor de huur. Een mobiel led scherm heeft u al vanaf ongeveer 500 euro per dag. Mocht u het led scherm voor een langere tijd willen huren dan krijgt u korting op het dag tarief.